Home / archiefcentraal / rioolwaterzuiveringen presteren beter

rioolwaterzuiveringen presteren beter

De rioolwaterzuiveringsinstallaties van het Waterschap Groot Salland functioneren beter dan enkele jaren geleden. Dat is de uitkomst van de ‘Bedrijfsvergelijking Zuiveringenbeheer’ waarmee de zuiveringsresultaten van de Nederlandse waterschappen worden getoetst.

De waterschappen in Nederland zijn beoordeeld op het functioneren van de installaties, de financiën, het milieu, innovatie en klantgerichtheid. Ook heeft er een onderzoek plaatsgevonden naar de tevredenheid van de klanten en relaties. Met de bedrijfsvergelijking zuiveringsbeheer willen de waterschappen laten zien wat de prestaties zijn op het gebied van transport en zuiveren van afvalwater en het verwerken van zuiveringslib. Daarnaast dient het als instrument om de bedrijfsvoering te verbeteren.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.