raalter turken we rekenen niet op winst

Bülent Köse, voorzitter van Medine Raalte, verwacht vanavond een topdrukte in het Cultureel Centrum aan de Oude Molenweg in Raalte. “Ondanks de drukte is iedereen van harte welkom om samen met ons de voetbalwedstrijd tussen Duitsland en Turkije te komen kijken.”

Köse: “Wij verwachten overigens niet dat Turkije de finale van het EK voetbal haalt, maar met dit elftal weet je het maar nooit. Wij hebben er in ieder geval weer veel zin in.” Het duel om een finaleplaats begint om exact 20.45uur. En als je rond de klok van 23.00 uur een hoop getoeter hoort, dan hebben de Turken hoogstwaarschijnlijk van de Duitsers gewonnen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.