Home / archiefcentraal / raalter maaibeleid leidt tot vreemde situaties

raalter maaibeleid leidt tot vreemde situaties

De desbetreffende persoon heeft ook wat foto’s meegestuurd, want die zeggen eigenlijk alles.

Het gaat dit keer om de slechte staat van de jeu de boulebanen in Raalte Noord (tegenover de Weydeblick bij de vijver langs de Weidelaan). Die banen zijn namelijk niet meer terug te vinden. En dat terwijl ze er nog wel liggen. “Dankzij de twee bankjes – die ook nog maar net te zien zijn tussen het hoge gras – weet je waar je de jeu de boulesbanen moet zoeken, maar anders…” Volgens de gefrustreerde inwoner van Raalte Noord is de situatie absurd.

“Begin deze week heeft de gemeente, zoals je op de foto’s kunt zien, rondom de banen gemaaid, maar aan het enorm hoge gras op de banen is niets gedaan. Lekker een balletje gooien zit er op dit moment dus niet in, of je moet houden van het spelletje ‘jeu de boesboes’. Wat een drama!”

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.