raalter fiets4daagse brengt 215 euro op

De Raalter Fiets4Daagse heeft 215 euro opgebracht voor Pax Kinderhulp. CRT Raalte, organisator van de vierdaagse, is uitermate tevreden met het aantal van 430 deelnemers. Voor iedere deelnemer schenkt de Raalter fietsclub vijftig cent aan het goede doel. Omdat het deelnemeraantal van woensdagavond maatgevend is, is de totale opbrengst al bekend. De enveloppe met inhoud werd uiteraard met grote dank aanvaard door de vertegenwoordigers van Pax Kinderhulp.

Helaas werd ook de voorlaatste avond van de vierdaagse getroffen door regen. Vele mensen met een dagkaart zijn daardoor hoogstwaarschijnlijk thuis gebleven. Woensdagavond kochten slechts zes mensen een nieuwe dagkaart, waardoor het totaal aantal verkochte kaarten – en dus deelnemers – op 431 stuks komt. Ook vanavond kan er tussen 17.30 en 19.00 uur worden gestart bij Laurel’s aan de Varkensmarkt 7 in Raalte. Een dagkaart kost twee euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.