programma popfestival lilhill compleet

Het programma van het Luttenbergs popfestival Lil’Hill is compleet. Voor de tiende editie zijn onder andere The Disciplines en Prodigal Son Erwin Nyhoff toegevoegd aan het programma. Hiermee is de line-up voor zaterdag 5 juli helemaal bekend, nadat eerder al Bettie Serveert en The Madd waren aangekondigd. De kaarten voor Lil’Hill zijn inmiddels in voorverkoop gegaan via de website van het popfestival.

The Disciplines is opgetrokken rondom Ken Stringfellow die in de jaren negentig praktisch elk festival in Europa plat speelde met alternatieve klassiekers als Flavour Of The Month en Dream All Day. Stringfellow stort zich nu volledig op The Disciplines, die hij samen vormt met drie vrienden van de Noorse band Briskeby. De muziek die daaruit rolt? Lastig te omschrijven, maar laten we het garagerock noemen. De power van AC/DC, de melodieën van ABBA en de rauwheid van The Stooges. Dat belooft dus wat.

Nog een toevoeging is regionale held Erwin Nyhoff. Als frontman van The Prodigal Sons scoorde hij in de jaren negentig een radiohit met You Still Think, een succes dat de band onder meer op Pinkpop en in Amerika bracht. Daarna werd het een hele tijd rustig rondom de geboren Dalfsenaar, maar na een succesvolle reünietournee is hij weer helemaal terug. Tot in Luttenberg dus.

Ook nieuw in het programma zijn het rockende Zwolse Zen Mode One en het Luttenbergse Blood Stained Memory’s (punk). Eerder werd al Nederlands beste Motorhead-coverband Snaggletooth gepresenteerd. Tevens zullen Kleazer, Iniuria en The Polar Exploration Ship hun geslaagde optredens van vorig jaar gaan overtreffen. Voor meer informatie over de bands en het tijdschema kun je terecht op staging2.lilhill.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.