Home / archiefcentraal / prachtig feest maar het is nu mooi geweest

prachtig feest maar het is nu mooi geweest

Terwijl de eerste fanatieke supporters al weer richting Bazel zijn vertrokken, is er ook een grote groep fans dat weer net thuis is na twee weken op vakantie te zijn geweest in Bern. Nederland plaatste zich dinsdag voor de kwartfinale en zal de rest van het Europees kampioenschap niet meer terugkeren in Bern. Voor veel supporters die daar in de buurt op vakantie waren, zit hun vakantie er daarmee op.

Michel en Marc Lobbert uit Raalte zijn twee fans die de afgelopen weken in Bern aanwezig waren. “Het was er iedere dag feest en we hebben twee fantastische wedstrijden gezien, maar nu is het mooi geweest”, vertelt Michel Lobbert vlak na thuiskomst. Twee weken lang vertoefden de broers Lobbert in Interlaken. Op de Oranjecamping vlakbij Bern en (relatief) ver weg van Bazel. “Die camping is er nog, maar er zal wel geen 2.500 man meer zitten.”

De broers behoorden twee weken lang tot de 176 echte die-hards van het Nederlandse volk die de hele poulefase tijdens het EK voetbal op de Oranjecamping hebben doorgebracht. En daarbij hadden ze meestal mooi weer, zodat er ook voldoende tijd was voor wat culturele uitstapjes. “Maar we waren er natuurlijk vooral voor het voetbal. We keken zoveel mogelijk, bijvoorbeeld ook de training van het Nederlands elftal na de 4-1 winst op Frankrijk.”

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.