pools feestje bij reimink van korte duur

Een groepje Poolse voetbalsupporters heeft zondagavond in Café Reimink in Lemelerveld de eerste wedstrijd van hun land op het EK voetbal gekeken. Het feestje was echter van korte duur, want de in Polen geboren Duitse spits Lukas Podolski dompelde de supporters al na twintig minuten in rouw. De Duitsers wonnen uiteindelijk eenvoudig met 2-0.

Nu was de rivaliteit tussen Duitsland en Polen al vergelijkbaar met die tussen Nederlanders en Duitsers, sinds de wedstrijd van zondag is dat alleen maar sterker geworden. Dat heeft in beide landen nog iets met de oorlog te maken. En wat gebeurt er dus als je Nederlanders en Polen samen een wedstrijd van Duitsland laat bekijken? Een gezellige voetbalavond, met helaas (altijd) de verkeerde winnaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.