plezier viert hoog tij bij sportfestijn heino

Bij zwembad De Tippe in Heino wordt deze week alweer voor de 33e keer het zwembadtoernooi (volleybal en zwemvierdaagse) gehouden. Het Seine Wonen Sportfestijn (zoals het tegenwoordig heet) kende maandagavond echter een stroeve start.

Door hier en daar wat gerommel in de lucht besloot de organisatie om de eerste volleybalduels iets uit te stellen. Daarnaast werd de nieuwe zwemactiviteit – de ‘uurchallange’ – op een later tijdstip afgewerkt. Maar gelukkig ging dit alles niet ten koste van de gezelligheid, want de sfeer zat er al snel in. Iedereen genoot op zijn of haar eigen niveau, want meedoen aan het Heinose festijn is per slot van rekening belangrijker dan winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.