petra witjes 17 zet punt achter turncarriere

Turntalent Petra Witjes stopt met onmiddellijke ingang met turnen. De 17-jarige Heinose loopt sinds oktober vorig jaar al rond met een blessure in haar linkerschouder, die is ontstaan door verkalking. Door de pijn in haar schouder kon ze de afgelopen periode nauwelijks trainen.

Het beoogde talent van de Nederlandse turntoekomst kwam, in de tijd dat ze niet kon turnen, aan het denken en stelde zichzelf de vraag: Of ze er nog wel echt mee door wilde gaan? Het antwoord: Nee, Witjes stopt per direct. Ze wil meer tijd aan school besteden en lekker met vriendinnen op stap. Petra Witjes traint nu nog één keer per week af, om op 1 juli helemaal te stoppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.