pats en sjot in goed gevuld hoftheater

De musicalgroepen Pats en Sjot hebben zaterdag hun jaaruitvoering gegeven in een goed gevuld Hoftheater. Pats bracht ‘Het wassenbeeldenmuseum van meneer Plumeau’. Sjot stond met ‘Luv+Lab’ op de planken.

Natuurlijk waren het vooral familie, vrienden en bekenden die aanschoven. Maar eigenlijk is het jammer dat geen groter publiek kan of komt genieten van dergelijke optredens. Want dit keer was het de toneel/musicalgroep onder de noemer van Landstede Welzijn die op de planken stond. Overal in Salland zijn er in deze tijd van het jaar voordurend slotvoorstellingen die de moeite van het bekijken waard zijn. Creativiteit genoeg in Salland.

Luv+Lab – waar we de foto van hebben – speelde zich af in een psychiatrisch ziekenhuis (de Franciscushof is nog niet weg, zullen we maar denken) waar meiden hun problemen met liefde en relaties kwamen verwerken. Dat ging via de musical Chicago (waar de dames hun vreemd gaande man gewoon overhoop schieten), Doe Maar’s ‘Liefde is een vreemde ziekte’, enkele komische sketches en gevoelig en gedurfd gebrachte solozang richting een staande ovatie van de zaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.