Home / archiefcentraal / oranjevirus leidt tot maffe verkleedpartijen

oranjevirus leidt tot maffe verkleedpartijen

De oranjegekte is definitief losgebarsten. Al weken zijn straten versierd in het kader van het Europees kampioenschap voetbal waaraan ook Nederland deelneemt, maar maandag is het oranjevirus pas op de meeste mensen overgeslagen. Naar verluidt zijn er liefst 30.000 Hollanders afgereisd naar Bern, de speelstad waar Nederland al haar poulewedstrijden speelt. Maar ook de thuisblijvers doen fanatiek mee met de gekte.

Vanochtend kregen we deze foto binnen in onze mailbox. Dit kereltje is er net als vele anderen al helemaal klaar voor en zo te zien ook bloedfanatiek om onze jongens naar de overwinning te schreeuwen. Of meneer het zich later allemaal nog kan heugen is zeer de vraag, maar gelukkig hebben we dan de foto’s nog. Kan hij zich mooi terugzien tussen alle andere voetbalgekken uit de zomer van 2008, want zo kunnen we de échte oranjefans toch het beste omschrijven.

Heb jij ook leuke oranjefoto’s, vanuit Zwitserland, Oostenrijk of gewoon vanuit huis? Stuur ons er gerust een paar toe per e-mail. Wij plaatsen ze graag in een fotoalbum, zodat we altijd terug kunnen zien hoe de Sallander het EK van 2008 heeft beleefd.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.