oranje petje voor marienheemse wandelaars

In Mariënheem is maandag voor de vijfde keer de wandeldriedaagse van start gegaan. Een jubileum, dus is er iedere avond een cadeautje voor de kinderen. Maandag was dat een oranje pet van Elco Handelsonderneming. Zul je zien hoe oranje het wandelende lint dinsdag is.

Het was trouwens een zwoele avond, met een plaatselijke regendruppel. Zo plaatselijk dat de wandelaars voor de vijf kilometer er een beetje nat van werden, terwijl de tien kilometer-lopers geen last hadden. Die hoorden het alleen een beetje rommelen. De opkomst was goed. Er deden 130 kinderen mee. Die hadden bijna allemaal wel een ouder als begeleider. De vijf kilometer (honderd kinderen) bleef binnen Mariënheem. Luttenberg werd aangedaan door de kinderen die tien kilometer liepen. Voor de ouders was daar een kopje koffie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.