Home / archiefcentraal / oerol silhouetten van doedens zijn te koop

oerol silhouetten van doedens zijn te koop

De metalen silhouetten waarmee landschapsarchitect Bruno Doedens exposeert op het strand van Terschelling zijn te koop. Een aantal bezoekers wist dat al te melden in reacties onder het artikel van vrijdag. Vraag was alleen ‘hoe kom je er aan’?

We hebben het even nagevraagd. De 300 silhouetten (het zouden er eigenlijk 250 zijn) zijn te koop via Dominique Doedens op telefoonnummer 06-21268067 of per mail op info@doedens.eu. Wees er snel bij, want de helft is op Oerol zelf al verhandeld.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.