nog steeds zelfde koploper en hekkensluiter

Na de prachtige zege van Nederland op Frankrijk (4-1) is er in de top en in de onderste regionen van de Broeklandse EK pool weinig veranderd. Zo blijft Lizette Sanders eerste en is Etienne Journee nog steeds de hekkensluiter.

Vrijdagavond tijdens het duel van Oranje leek de EK pool bij een ieder even van ondergeschikt belang, want het was één groot feest. Zo ook bij café de Hoppe waar een levensgroot scherm hing. De sfeer was er geweldig en er waren veel mensen aanwezig die ook aan de EK pool deelnemen.

De grote beker blijft zoals gezegd bij Lizette Sanders in de tuin staan, maar de concurrentie is groot. Stefan Veenstra, Tom ten Klooster en Jil Bannink liggen op de loer om de koppositie over te nemen. Het verschil tussen de vier is minimaal. Salland Centraal (Inter Redactionale) stijgt ook weer een paar plekken, maar de échte opmars van de laatste dagen lijkt iets tot stilstand te zijn gekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.