nog een avond voor marienheemse lopers

En zo ziet de stoet tijdens de wandeldriedaagse in Mariënheem er uit als één groot oranje lint. Tijdens de tweede van drie avonden droegen de meeste deelnemers een oranje petje, dat zij maandag na afloop van de eerste wandeldag hadden gekregen. Dinsdag ontving iedereen een bellenblazer, maar of het woensdagavond één lang lint van oranje petjes met bellen wordt valt nog te bezien.

Bijna 130 kinderen wandelden ook dinsdag vijf kilometer in de omgeving van het dorp, terwijl veertig wandelaars zich zelfs aan de tien kilometer waagden. De weergoden waren de wandelaars opnieuw gunstig gezind. Voordat de bui Mariënheem bereikte waren alle wandelaars weer veilig thuis. Woensdagavond staat de laatste route op het programma. Daarna wordt de wandeldriedaagse afgesloten met de uitreiking van de medailles en een kleine consumptie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.