nieuwbouw lc maan officieel geopend

Onder grote belangstelling is donderdag aan de Klipperweg in Raalte de nieuwbouw van L.C. Maan Engineering officieel geopend, zo meldt Salland Zakelijk. De openingshandeling werd verricht door de kinderen van directeur André Jansen. Onder toezicht van dochters Wieteke en Annelie stelde zoon Sjoerd een van de nieuwste machines in gebruik van het innovatieve machinepark van Maan.

Willy Haarman, voorzitter van de Kring Raalter Werkgevers, prees de ontwikkelingen binnen het bedrijf. “André Jansen is er met zijn gemotiveerde medewerkers in geslaagd om in twaalf jaar tijd een schitterende onderneming neer te zetten dat lijmapparatuur en lijmverbindingen produceert voor klanten in landen als Duitsland, Polen, Vietnam, Japan en Amerika. Dat is iets waar het Raalter bedrijfsleven bijzonder trots op is. Bovendien loopt L.C. Maan voorop waar het gaat om innovatief ondernemen.”

Directeur Jansen gaf in zijn speech aan dat voor hem met name de menselijke kant van het ondernemen heel belangrijk is. Hij haalde daarom al zijn medewerkers een voor een naar voren om ze persoonlijk te bedanken en in de bloemen te zetten.

Na het officiële gedeelte kregen de talrijke genodigden de kans om het hele bedrijf te bezichtigen, waarbij vooral de zogeheten cleanrooms veel aandacht trokken. “Met het inrichten van die cleanrooms bereiken we opnieuw een hogere ISO-klasse in het stofvrij werken. Dat is nodig, omdat de industrie de lat voor schoner werken steeds hoger legt”, aldus directeur Jansen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.