nieuw communicatiebureau in raalte

Bedrijven, verenigingen en instellingen die zelf niet over een PR- of voorlichtingsstaf (kunnen) beschikken. Daarvoor is 2BB Communicatie in Raalte wellicht de oplossing. Dit nieuwe communicatiebureau wil dit soort organisaties helpen met het opstellen van persberichten, het actueel houden van hun sites en het verzorgen van teksten voor allerlei doeleinden.

De oprichter is Lauk Bouhuijzen. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in de journalistiek. Zo werkte hij onder meer voor verschillende (regionale) omroepen en nieuwssites. Daarnaast is hij in Salland ook bekend als de pr-man van Ribs&Blues.

2BB Communicatie wil allerlei organisaties adviseren over het communicatiebeleid. In overleg worden wensen, kansen en mogelijkheden vastgesteld en verder uitgewerkt. Naast het verzorgen van teksten, houdt het bureau zich ook bezig met de redactionele verzorging van een persbericht. Ook voor een complete folder of een mediatraining kun je er terecht. Voor meer informatie kun je hier hier klikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.