na uitzwaaidienst vertrekt r4r toch echt

Na weken van voorbereiding is R4R, Raalte for Romania, zaterdagochtend om 6.30 uur vertrokken richting Roemenië. Familie en vrienden waren in grote getale op komen dagen om de enthousiaste jongeren uit te zwaaien.

Voor het vertrek werd er om 6.00 uur een speciale uitzwaaidienst gehouden. Deze vond plaats in de Plaskerk en stond onder leiding van Sjouke Bruining. Na een kort lied en een overdenking waarin de zegen centraal stond, werden twee kaarsen aangestoken. Één van de kaarsen is meegegaan naar Roemenië, de andere blijft in de Plaskerk voor het thuisfront. Op momenten van bezinning kan de kaars worden aangestoken om ook op deze wijze contact te houden.

De groep jongeren van de Protestantse Gemeente Raalte is al sinds oktober 2007 bezig met werven van geld en gaat de opbrengst hoogstpersoonlijk brengen. Daarnaast gaan ze ook een school restaureren in de regio Siria.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.