n337 tussen olst en wijhe op de schop

Door de provincie Overijssel wordt maandag 23 juni gestart met de uitvoerende werkzaamheden aan de Rijksstraatweg (N337) tussen de rotonde in Wijhe en de rotonde in Olst.

Op sommige delen worden het asfalt en de fundatie compleet vernieuwd en op enkele delen wordt uitsluitend bermverharding aangebracht. De werkzaamheden zullen maximaal veertien dagen duren. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de N348 (Raalte) middels borden. In de periode van 23 juni tot en met 6 juli zal elke maandag tot en met vrijdag tussen 06.00 en 22.00 uur gewerkt worden aan de Rijksstraatweg. Als het nodig is, wordt ook de zaterdag gewerkt aan de uitvoering.

Tijdens de werkzaamheden zijn de kruisingen begaanbaar. In de kom van Den Nul worden geen wegwerkzaamheden verricht. De parallelweg is bereikbaar voor fietsers, Connexxion en de hulpdiensten. Voor het overige verkeer is deze weg afgesloten. Bedrijven, de Duursche Waarden en de Duursestraat zijn wel bereikbaar via de parallelweg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.