Home / archiefcentraal / musical kicking shoes groot succes

musical kicking shoes groot succes

Familie en vrienden van leerlingen uit de onderbouw van Havo en Vwo van het Carmel College Salland hebben donderdagavond volop kunnen genieten van de musical Kicking Shoes. De voorstelling in het Raalter Hoftheater is het gecombineerde slot van een reeks keuzemodules op het gebied van toneel, zang, muziek, film en fotografie. Vandaag zijn het schoolgenoten die in de theaterbankjes zitten.

De theaterproductie begint met ‘We don’t need no education’ (we hebben geen onderwijs nodig) van Pink Floyd waarin leerkrachten als lastpakken afgeschilderd worden. Het stuk handelt over de strijd van pubers om volwassen te worden. Leerlingen van de groepen 1 en 2 van het Carmel hebben er een prachtige co-productie van gemaakt. Zo was er niet alleen de koppeling van toneel met zang, maar ook dans en een live-band. Leerlingen die het moduul foto en film gekozen hadden leverden op een groot filmdoek slim gekozen toevoegingen aan het verhaal dat zich op het podium ontspon.

Een ander keuzemoduul op gebied van beeldende kunst leidt dezer dagen tot een expositie in de foyer van het Hoftheater.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.