miss maaike succesvol bij toppers te paard

Miss Overijssel Maaike Heethaar uit Raalte heeft de eerste wedstrijd van ‘Toppers te Paard’ gewonnen. Bij het onderdeel de ‘Caprilliproef’ kreeg Maaike de meeste punten van de jury.

Op Mirjam Timmer (zangeres van Twarres) na, waren alle deelnemers bij het eerste onderdeel aanwezig. Bij Stal Maathuis in Geesteren werd de Caprilliproef gereden, meetellend voor het eindklassement. De Caprilliproef is een mix van een dressuurproef met een aantal hindernissen. Miss Overijssel Maaike was volgens de jury het beste van het stel. Acteur Jan Riesewijk eindigde als tweede en OAD-directeur Julius ter Haar behaalde de derde plaats.

Het team ‘Riwald’, dat wekelijks driemaal traint bij Stal Maathuis, staat momenteel op de eerste plaats. Danny Christian, Julius ter Haar en Maaike Heethaar trainen vandaag gezamenlijk en worden voorbereid op de volgende wedstrijd ‘Speel uw spel’. Er zijn inmiddels al twee afleveringen van Toppers te Paard op RTV Oost uitgezonden. Klik hier voor aflevering één en hier voor aflevering twee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.