Home / archiefcentraal / met je zeepkist door de kern van wesepe

met je zeepkist door de kern van wesepe

De Stichting Jeugdsoos Wesepe houdt vrijdag 20 juni weer de zeepkistenrace. De kinderen van groep 7 tot en met de 15-jarigen uit Wesepe en omstreken zijn inmiddels alweer druk met het bouwen van hun eigen zeepkist.

Daarnaast gaan de kinderen zelf op zoek naar sponsoren. Het geld dat wordt binnengehaald wordt gebruikt om volgend seizoen leuke en spannende activiteiten te organiseren. De deelnemers maken kans op drie mooie prijzen: Eén voor het team met de mooiste kist, één voor het team dat de meeste rondjes heeft afgelegd en uiteraard een pechprijs. Wie recht heeft op deze prijzen, zal worden beoordeeld door een uiterst deskundige jury.

Niet alleen voor de deelnemers is de race een leuke en spannende afsluiting van een soosjaar, ook voor het publiek is er genoeg te beleven. Allereerst natuurlijk de door de jeugd gemaakte kisten in alle soorten en maten. Daarnaast is er voor de allerkleinsten een springkussen, kan iedereen genieten van gezellige muziek langs het hele parcours en ook aan de inwendige mens wordt gedacht in de vorm van een drankje en een ijscokar.

De start van de race is om 19.00 uur op de Brouwerskamp en het parcours loopt door de kern van Wesepe. Overigens kunnen de voetballiefhebbers ook gewoon komen kijken, want de race is namelijk afgelopen voordat de kwartfinale begint.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.