meike wint meeloopdag bij ertegenaan 2

Leerlingen van de openbare basisschool de Tellegen in Wijhe hebben woensdag een speciale filmles gekregen van hun meester Hennie Fiet. Natuurlijk gaat het hier om ´Ertegenaan´, de film van Lars Henning waarin ook Hennie Fiet meespeelt. Om te bewijzen dat de leerlingen werkelijk alles over de film weten, werd er woensdag een quiz gespeeld, waarbij ook de hoofdrolspelers uit de film weer bij aanwezig waren.

De eerste echte en voorlopige laatste ´Ertegenaan´-quiz op de Tellegen werd gewonnen door Meike. Zij bleek zich de film het beste te kunnen herinneren en had dus de meeste vragen goed. Dat waren beeldvragen, inzichtvragen en een levend ganzenbord met de acteurs als pionnen. De prijs die aan de quiz verbonden was, is een erg leuke. Meike mag namelijk een dag meedraaien op de set van ‘Ertegenaan 2’, het vervolg van de eerste film. En misschien zit er ook nog wel een figurantenrol in!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.