Home / archiefcentraal / maanvoertuigen geland in raalte noord

maanvoertuigen geland in raalte noord

Wie één dezer dagen langs tankstation Texaco rijdt in Raalte Noord, ziet daar langs de weg drie vreemde voertuigen staan. Het lijken op het eerste oog wel op maanvoertuigen, maar dat zijn het natuurlijk niet. Nee, het zijn superzuinige lichtmastwagens van ABIRD. Deze wagens worden deze week ingezet bij de nachtwerkzaamheden op de N35.

Rijkswaterstaat voert deze week in de nachten (van maandag 20.00 uur tot en met zaterdag 06.00 uur) werkzaamheden uit aan de N35 tussen Raalte Noord en Nijverdal. De weg tussen de kruising met de N347 en de kruising met de Hellendoornseweg/ De Jongstraat is gedurende de werkzaamheden in beide richting afgesloten. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. De omrijdtijd bedraagt ongeveer 25 minuten.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.