maaike jansen luidt midzomerfeest 2008 uit

Popstar Maaike Jansen luidt zondag 22 juni het Mariënheemse Midzomerfeest 2008 uit. De Raaltese verzorgt op de slotavond van het feestweekend (20, 21 en 22 juni) een ‘promo-optreden’.

Met de komst van Maaike is het muziekprogramma voor het dorpsfeest nu rond. Op de vrijdagavond zorgt de band ‘Plork en de aannemers’ voor het feestgedruis. Daarnaast komt Dennie Christian diezelfde avond naar Mariënheem voor een spectaculair gastoptreden. In de grote tent zorgt de band ‘Broadway’ op zaterdagavond voor een groot feest. Op het podium in de kleine tent staat dan ‘AK sound’. En verder is op de laatste avond naast Maaike ook de band ‘La Vita’ van de partij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.