luttenberg geniet van verschillende activiteiten

Van alles te doen, mooi weer en veel mensen op de been. Oftewel: Het was zondagmiddag erg gezellig in Luttenberg. De Butzelaarstraat stond vol met kraampjes en in een rustig tempo ging een ieder de kraampjes af. Bij de cafés, waar verscheidene koren stonden, was het druk. Bij museum De Laarman kon men zich bijvoorbeeld vergapen aan allerlei verschillende tractors.

Dit alles in het teken van de twaalfde editie van het Historisch Festival. In totaal stonden er zo’n 400 oude voertuigen op het weiland tegenover De Laarman. En die uitermate gezellige Butzelaarstraat? Dat was in teken van het straatkorenfestival. Luttenberg heeft er zondag van genoten en foto’s zijn het bewijs.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.