luc alferink verstevigt koppositie in ek pool

De Lange, oftewel Luc Alferink, heeft zijn koppositie in de Broeklandse EK pool verstevigt. Dankzij ‘het wonder van Genève’ staat hij nu acht punten voor op Steef (Stefan Veenstra) en houdt hij de machtig mooie beker in de voortuin.

Onder de Lange blijft het stuivertje wisselen en lijkt ex-koploper Lizet (Lizette Sanders) langzaamaan weg te zakken in het klassement, nu zesde. Opvallende steiger in de Broeklandse EK pool is Sammy (Ben Maatman). Hij is inmiddels gestegen naar plek 15 en tevens zijn vrouw Tiny Maatman gepasseerd. Tiny, alias Truus, is gezakt naar positie 29.

En hoe gaat het met de redactie van Salland Centraal? We zijn weer een paar plekken omhoog geklommen, van 88 naar 77. Het lijkt erop dat we ons een beetje rond die positie hebben genesteld. En onderin? Hoe krijgt hij het voor elkaar? Etienne Journee (DJ-EJ) blijft op de onderste plek bivakkeren.

Rest ons alleen nog te melden dat Dick Nijenhuis de extra vragenronde met betrekking tot de wedstrijd Nederland – Frankrijk heeft gewonnen. Hij heeft een fraai vleespakket gekregen. En dat er inmiddels een nieuwe mail is rondgestuurd door het Bep-team met extra vragen voor het duel tussen Nederland en Roemenië. Te winnen valt een oranje levensmiddelenpakket, beschikbaar gesteld door Rudy Veldkamp van de C1000 uit Den Ham.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.