Home / archiefcentraal / loten om koplopersbokaal broeklandse pool

loten om koplopersbokaal broeklandse pool

De kop is er af. In Zwitserland en Oostenrijk is het toernooi begonnen. En Jan In ’t Veld is er vanaf de eerste seconde stevig druk mee. “Op mijn zolderkamertje zat de stress er aardig in”, schrijft Jan in een mail aan de Pool-genoten op de Broeklandse EK-pool..

Waarom? Omdat je bij zo’n ICT-ondersteunde pool maar moeilijk kunt droogoefenen. Dus doet de site wat ie moet doen? En zo niet, hoe lossen we dat op? Gelukkig ging het invoeren van de eerste uitslagen vlekkeloos (Zwitserland-Tsjechië 0-1 en Portugal-Turkije 2-0) en ook de vragen voor de extra bonusronde gingen na een telefonisch onderhoud met ‘het brein van de gein’ (die een weekendje er tussen is) probleemloos de site op.

En waar komt de koplopersbokaal dan te staan? Wel, er zijn elf koplopers. Zondagmorgen wordt er geloot. Dan weten we meer. Dat geldt ook voor het hekkensluitershek. Morgen Oostenrijk tegen Kroatië en Duitsland tegen Polen. Het gaat een mooie voetbaldag worden.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.