loes markerink eindigt knap vijfde op nk

De Raaltese Loes Markerink is zaterdag op het Nederland kampioenschap wielrennen in Ootmarsum op een nette vijfde plaats geëindigd. Ondanks dat de wielrenster het podium niet haalde, is dit een goede prestatie waar ze tevreden op terug kan kijken. Marianne Vos van DSB Bank won zaterdag in Ootmarsum.

De strijd om de podiumplekken leek al snel beslist. Die strijd ging tussen Marianne Vos, Mirjam Melchers en Regina Bruins. Daarachter zat het peloton met ook Markerink. De strijd om de vierde plaats ging tussen haar en Vera Koedooder. Daarin bleek Koedooder iets rapper, waardoor Markerink op de vijfde plaats eindigde. Dus geen podium, maar wel een prestatie van formaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.