lemelerveld smaakt goed zeer geslaagd

De fietstocht kende 125 enthousiaste deelnemers die bij terugkomst gezellig aanschoven op het terras. De kinderen vermaakten zich prima rondom het Kidspodium. En dat de gymnastiekvereniging VZOD springlevend is, lieten ze zien aan de spetterende optredens van de street-dancegroepen. Ook de lekkere hapjes, die de ondernemers hadden bereid, vonden gretig aftrek bij de bezoekers.

Het doel ‘Fun voor het hele gezin’ kwam op deze middag op de nieuwe locatie geheel tot z’n recht en de stichting Olé kan dan ook terugkijken op een zeer geslaagd evenement. De stichting Olé wil graag de volgende bedrijven bedanken voor hun belangeloze medewerking: Boeve Afbouw, Tielbeke Transport, Harmsen Materieel, Loonbedrijf Roelofs, EGCS computers, Rabobank Vaart en Vechtstreek en de stichting Dalfsen Promotie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.