Home / archiefcentraal / leerlingen enthousiast over rhonradturnen

leerlingen enthousiast over rhonradturnen

Ruim 150 kinderen uit de groepen 7 en 8 van drie basisscholen in Heino hebben op een leuke manier kennis gemaakt met een wel heel bijzondere tak van sport, namelijk het rhönradturnen. In sporthal Hoogerheyne in Heino kregen de leerlingen les van een aantal turnsters van SV Raalte, onder aanvoering van Merijn Marselis. Een bijzondere ervaring waar de kinderen nog lang aan zullen terugdenken.

Na een wat afwachtend begin en enkele basisoefeningen lukte het de meeste kinderen toch snel om de ijzeren hoepel onder controle te krijgen. Ook de leerkrachten van de basisschool moesten er natuurlijk aan geloven en genoten ook zichtbaar van de speciale gymles. De turnsters van SV Raalte toonden zich na afloop dan ook zeer tevreden over de enthousiaste medewerking van alle kinderen en leerkrachten en gingen voldaan naar huis.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.