lange luc wint eerste geldprijs in ek pool

De poulefase is afgerond. En dus is de winnaar van de eerste geldprijs in de Broeklandse EK pool bekend. De gelukkige is Luc Alferink (de Lange). Hij krijgt vanwege zijn 97 punten in het voorrondeklassement tien procent van de pot en dat is maar liefst 115,50 euro.

Diezelfde Luc staat overigens ook nog altijd bovenaan in het totaalklassement, met 121 punten. Gevolgd door Silke Hemels, die een sprong heeft gemaakt in het klassement. Stefan Veenstra staat derde, Sven Slinkman vierde en op plek vijf staat de eerste dame: Marissa Schrijver. Al met al blijft het super spannend bovenin en kan er eigenlijk nog van alles gebeuren.

Met de hekkensluiter gaat het absoluut niet goed. Willy Boksebeld heeft woensdag geen enkel punt gepakt en blijft dus strak onderaan staan. Volgens het Bep-team en de redactie van Salland Centraal komt daar vermoedelijk ook geen verandering meer in, want Willy heeft alleen de landen Kroatië en Turkije nog in de race. De redactie (Inter Redactionale) zelf, is als een raket naar boven geschoten. Van plek 88 naar een gedeelde 47ste positie.

Tot slot nog even de bekendmaking van de winnaar van de extra vragenronde omtrent de wedstrijd Nederland – Roemenië. Dat is Niels Bruggeman. Hij krijgt die enorme kist met levensmiddelen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.