lange luc heeft de bokaal nu in zijn tuin

Lizette Sanders is de beker kwijt in de Broeklandse EK Pool. Ze heeft nu al twee dagen geen voorspelling goed. De Lange (Luc Alferink) maakt daar lachend gebruik van. Ze komen vandaag bij hem langs de beker in de tuin zetten. De Lange moet vandaag wel scherp blijven want Welpie Welpie Welpie (Sven Slinkman) volgt hem op de voet (vier punten).

De bokalenplaatser van het Broeklandse EK pool-team (Bep-team) is trouwens wel blij met de standvastige nummer laatst. Dat hek blijft maar staan en blijft maar staan in dezelfde tuin. Of we de naam niet iedere keer wilden noemen. Zullen we niet doen, hoewel we het wel met het Bep-team eens zijn: Op zich is het net zo knap zo lang onderaan als bovenaan de ranglijst te staan. Hoe dan ook, de hekkensluitersbokaal staat al enige tijd rotsvast aan de Van Dongenstraat bij de oude bibliotheek in de tuin.

En wij zelf? Gezakt van 66 naar 88. Heeft ook te maken met communicatiedeskundige Dick van Salland Centraal. Die had uitgevonden dat de meeste wedstrijden in 2-1 eindigen. Dat was leidraad bij het invullen. Maar ja, meeste wedstrijden, gemiddeldes, modalen, je ziet wel weer wat je er aan hebt.

Onze Man keek vrijdag trouwens voetbal in Rotterdam. Daar zijn nazaten van de Heetense families Stroek en Van Rossum neergestreken. Eens per jaar fietsen die vanuit Rotterdam nog ouderwets naar een kroeg in Salland. Dat was zaterdag. Maar eerst vrijdagavond voetbal kijken. Lekker mannen onder elkaar. Pot bier op tafel. Analyseren nog tijdens de wedstrijd. De vrouwen in Salland gehouden. Beetje een opstelling zoals hiernaast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.