landstede biedt nieuwe sportopleiding aan

Telstar Sports & Fashion en Landstede bieden met ingang van komend schooljaar samen een nieuwe opleiding aan: TelStart. Het doel van de opleiding is om jonge mensen op te leiden tot gekwalificeerd personeel op het gebied van sport en mode. De leerlingen zullen in de megastores van Telstar worden opgeleid door een eigen instructeur en door docenten van Landstede. Het is de bedoeling dat de studenten direct als personeel functioneren.

Komend schooljaar zal de nieuwe opleiding van Landstede alleen nog maar in Zwolle te volgen zijn. Telstar, met vestigingen in Harderwijk en Deventer, opent in september een nieuwe megastore in het nieuwe stadion van FC Zwolle. Dat wordt met 4.500 vierkante meter één van de grootste sportspeciaalzaken van Nederland. Binnen die nieuwe megastore wordt ook een collegeruimte ingericht waar de studenten op de computer theorie- en praktijklessen kunnen volgen.

De TelStart-opleiding is binnen het bestaande onderwijs vrij nieuw. Je wordt namelijk direct opgeleid in de winkel, zowel voor als achter de schermen, in een cultuur die past bij het werkveld van de sportverkoop-branche. Tijdens de opleiding werken de studenten aan reële leerwerkprestaties, krijgen ze workshops van leveranciers uit de branche en mogen ze zelf kennismaken met verschillende sport- en modeartikelen. De opleiding duurt, afhankelijk het niveau, één tot drie jaar.

De opleiding is gekoppeld aan de Landstede-landschappen Handel & Commercie, Sport & Bewegen en Mooi & Mode. Op donderdag 19 juni wordt bij Landstede aan het Rechterland in Zwolle tussen 18.00 en 21.00 uur informatie over de nieuwe opleiding gegeven. Op staging2.landstede.nl en staging2.telstarshop.nl vind je nu uiteraard al meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.