Home / archiefcentraal / koninklijke onderscheiding theo koggel

koninklijke onderscheiding theo koggel

Theo Koggel uit Lemelerveld heeft zondagochtend uit handen van burgemeester Leo Elfers van de gemeente Dalfsen een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen. Als voorzitter van de bouwcommissie heeft Theo zich jaren ingezet voor de (ver)bouw van het parochiecentrum van de Heilig Hart van Jezus Parochie Lemelerveld. Dat project wordt vandaag feestelijk afgesloten.

Het kerkenwerk in de parochie Lemelerveld en Theo Koggel zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden. Koggel functioneert hierin op een zeer bijzondere en intensieve manier. Tot voor kort was hij voorzitter en grote animator van de werkgroep Missie Ontwikkeling en Vrede. Maar de meest in het oog springende functie is vanaf 2002 toch wel het voorzitterschap van de bouwcommissie. Hij was de spil van alle werkzaamheden, maakte onder andere de planning en de werkverdeling. Onder Theo’s leiding werd de bouw succesvol afgerond.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.