kieftenbeld wederom kampioen driebanden

Theo Kieftenbeld is voor de tweede achtereenvolgende keer winnaar van het Raalter kampioenschap driebanden geworden. De strijd om de eerste plek ging tussen Kieftenbeld en Frank van Tongeren, waarbij eerstgenoemde het al vrij snel in zijn voordeel besliste.

Vrijdagavond gingen de zes overgebleven deelnemers, in het clublokaal van biljartvereniging MKV bij Laurel’s in Raalte, van start met de finaleronde. Elke partij ging om twee gewonnen sets van tien caramboles. Vrijdagnacht stonden er twee spelers aan kop, met beide zes punten.

Zaterdagmiddag ging het toernooi verder. De strijd om de eerste plaats ging tussen Frank van Tongeren en Theo Kieftenbeld. Hierbij moet gezegd dat Kieftenbeld met een voorsprong van twee punten begon, wat betekende dat hij aan één punt voldoende had. Het ging in het begin gelijk op, maar Theo wist de eerste set te winnen en daarom was de overwinning relatief snel binnen. De laatste set begon de toernooiwinnaar met een serie van acht caramboles (de hoogste serie) en had dus nog twee caramboles nodig om het uit te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.