kaartverkoop zwaanenfestival in volle gang

De kaartverkoop voor het jaarlijkse Zwaanenfestival van de ‘Tismawajewendband is in volle gang. Het Raalter dweilorkest brengt op zaterdag 7 juni een afwisselende avond, met eigen optredens en als hoofdact The Pianohouse. Gezellige meezingers staan centraal op dit muzikaal spektakel op het overdekte terras van De Zwaan.

The Pianohouse is dit jaar wegens succes geprolongeerd op het Zwaanenfestival, zoals de vroegere fanclubdag van het dweilorkest tegenwoordig heet. Niet alleen de fans, maar iedereen die van muziek en gezelligheid houdt is van harte welkom. Vorig jaar was The Pianohouse een groot succes op het Zwaanenfestival.

Bij de optredens van The Pianohouse mag het publiek op bierviltjes verzoeknummers schrijven. Wie dat wil mag vervolgens ook nog eens live voor de microfoon meezingen. The Pianohouse, in 2005 opgericht door Ernesto Oosthuizen, treedt in wisselende samenstellingen op. In Raalte telt de band in elk geval twee pianisten en een swingende zangeres.

De ‘TismawajewendBand geniet bekendheid in Raalte en wijde omstreken. Aan de Bonkevaart in Leeuwarden vermaakten de Sallandse muzikanten ooit het Elfstedentochtpubliek, onlangs nog brachten ze vertier in de Spaanse steden Barcelona en Lloret de Mar. De in zwart-gouden kleding gehulde muzikanten brengen met veel enthousiasme een uitgebreid repertoire, variërend van rock en house tot Nederlandstalige hits.

Het Zwaanenfestival begint zaterdag 7 juni omstreeks 21.00 uur. Kaartjes à 9 euro zijn te koop bij alle bandleden en de receptie van De Zwaan. Aan de kassa kosten ze ‘s avonds 11,50 euro. Kijk voor meer informatie op staging2.tismawajewendband.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.