juni is de maand van het spannende boek

Bibliotheek Raalte doet mee aan de landelijke campagne ‘Juni, Maand van het Spannende Boek 2008’. Ieder lid van de openbare bibliotheek dat in juni spannende boeken leent krijgt eenmalig een bon waarmee met veertig procent korting gereisd kan worden tijdens de voordeeluren van de Nederlandse Spoorwegen. De NS is hoofdsponsor van de actiemaand van landelijke bibliotheken.

Uit consumentenonderzoek blijkt dat spannende boeken definitief tot het populairste genre boeken zijn uitgegroeid. Zowel klanten van de boekhandel als bibliotheekleden geven aan dat één op de vier boeken die zij lezen tot dit genre behoort. Bibliotheek Raalte heeft een grote collectie spannende boeken en nodigt haar leden middels de speciale actie nog eens extra uit om hiervan gebruik te maken. De NS-Voordeelbon is geldig tot en met 30 september.

De Maand van het Spannende Boek wordt dit jaar voor de twintigste keer georganiseerd door de Stichting CPNB. Succesauteur Karin Slaughter schreef speciaal voor deze actiemaand het geschenkboek ‘Onbegrepen’ dat in een ongekend hoge oplage van 740.000 exemplaren verschijnt. Het wordt door boekwinkels cadeau gedaan bij aankoop van ten minste 12,50 euro aan Nederlandstalige boeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.