journee het hek mag wel een keer weg

“Ik heb helemaal niets met voetbal en dat blijkt nu ook wel”, zegt Etienne Journee, die nu al voor de vierde opeenvolgende dag hekkensluiter is in de Broeklandse EK pool. “Mijn collega Stephan Bouwhuis heeft mij overgehaald om mee te doen, vandaar…”

Journee bezit de laatste plaats met slechts drie puntjes, maar heeft geen spijt van zijn deelname. “Het is wel leuk en het levert ook nog eens de nodige aandacht voor ons bedrijf op. Onze website staging2.2jours.nl is de afgelopen dagen bijvoorbeeld al veel vaker bekeken dan normaal”, aldus Etienne, die het hekwerk ook voor het bedrijfspand aan de Van Dongenstraat heeft staan.

Op de vraag naar zijn verwachtingen voor de komende dagen is Etienne duidelijk. “Ik ben bang dat ik het hek helemaal niet meer kwijt raak, maar hij mag weg. Ik gun hem ook wel aan iemand anders.” Maar dan moeten er wel punten worden gepakt. Zoals Lizette Sanders dat dagelijks doet. Zij is nog steeds de trotse koploper in de EK pool en mag de grote beker dus nog houden. Tot grote tevredenheid van ‘schoonvader’ Mans van de Punte. Oftewel Marcel Hemels, die zelf op plaats 112 bivakkeert.

En de redactie van Salland Centraal? Nou die heeft de turbo aangezet. Woensdag nog op plek 187, gisteren naar 122 en nu op plek 67. Waar gaat deze opmars eindigen? Geen idee. Wat we wel weten is dat vanavond Nederland weer in actie komt. Het duel tegen Frankrijk begint om 20.45 uur en is bij de Hoppe te zien op een levensgroot scherm.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.