jij wandelt toch de sallandse vierdaagse

De Sallandse Wandelvierdaagse is volop in beweging. Inmiddels is ook de officiële poster van het evenement klaar. En bij het zien van het affiche begint het al te kriebelen. “Daar krijg je toch gelijk de kriebels van”, aldus Ben Heethaar van de Stichting Sallandse Wandelvierdaagse. “Dit wil je toch niet missen, hier wil je bij zijn, dit wil je geproefd hebben, dit smaakt naar meer!”

De organisatie van de eerste Sallandse Wandelvierdaagse is zelf dolenthousiast. Dat is begrijpelijk, want alles zit voorlopig mee. De vierdaagse wordt georganiseerd in de herfstvakantie en haalde eerder al een grote geldschieter binnen: Rabobank. De financiële basis werd daarmee een maand geleden al gelegd, terwijl ook de gemeente Raalte haar volledige medewerking heeft toegezegd.

Ook onder de Sallanders begint de vierdaagse wat te leven. Velen hebben al het moedige besluit genomen om zich in te schrijven voor de twintig of veertig kilometer. Inschrijven is natuurlijk nog altijd mogelijk op de site van de wandelvierdaagse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.