Home / archiefcentraal / jeugd neemt afscheid van handbalveldje

jeugd neemt afscheid van handbalveldje

De gemeente Raalte sloopt deze week het handbalveldje in Luttenberg. Het handbalveldje maakt plaats voor de nieuw te bouwen sporthal. En dus kon er afgelopen weekend voor het laatst op het veldje worden gevoetbald. Reden voor de Luttenbergse supportersclub om nog een panna-toernooi te houden voor de jeugd.

Op het Luttenbergse handbalveldje werd een grote kooi geplaatst en achtereenvolgens mochten de spelers de arena in. De spelers konden er geen genoeg van krijgen, zelfs toen de organisatie het allang voorgezien had gehouden wilden de spelers nog door. En zo ontstond er uiteindelijk toch nog weer een allerlaatste ronde op het handbalveldje. Kijk voor meer foto’s op www.svsdol.nl.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.