jaarlijkse uitvoering synchroonzwemmers

De afdeling synchroonzwemmen van De Oostdobbers in Raalte geeft zondag 22 juni van 17.00 tot 19.00 uur weer haar jaarlijkse einduitvoering in zwembad Tijenraan. Dit jaar is een heel speciaal jaar, omdat de afdeling 25 jaar bestaat.

Dit feit kan natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Er wordt dan ook een reünie gehouden voorafgaand aan de show. Vanaf 12.00 uur zijn leden, kaderleden en trainsters van de afgelopen 25 jaar van harte welkom bij Taveerne Tivoli. Er zijn uitnodigingen verstuurd naar diegenen waarvan het adres bekend is. Mocht je nu ook oud-lid zijn, of iemand kennen die vroeger aan kunstzwemmen heeft gedaan of les heeft gegeven, opgave is nog mogelijk via synchroonzwemmenraalte@live.nl.

Na de reünie zal om 17.00 uur de uitvoering in het zwembad worden gegeven. Het hele jaar heeft de groep van zo’n 35 meisjes daar hard voor getraind. De meisjes hebben diverse diploma’s behaald en aan verscheidene wedstrijden en shows meegedaan, waarmee regelmatig prijzen werden behaald. De show wordt gevuld met de diverse solo’s, duetten en groepsnummers uit de gezwommen wedstrijden, aangevuld met nummers die speciaal voor deze show zijn ingestudeerd.

Aan de einduitvoering doen alle meisjes in de leeftijd van 6 tot 18 jaar mee. Deze meisjes zwemmen op verschillende niveaus. Er zwemmen meisjes tussen die slechts enkele weken het synchroonzwemmen beoefenen, tot meisjes die op nationaal niveau aan wedstrijden meedoen. Het zal een echt waterballet worden. Kinderen tot en met 16 jaar betalen 1 euro, net als 65-plussers overigens. Anderen betalen 1,50 euro. Iedereen ontvangt een gratis programmaboekje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.