inschrijvingstermijn ek pool dag uitgesteld

Het ziet er naar uit dat de Broeklandse EK pool dit jaar helemaal vol raakt. Inmiddels hebben 200 deelnemers zich aangemeld en is de prijzenpot al gestegen tot 1.000 euro. De pool, speciaal voor (oud-)Broeklanders, biedt maximaal plaats aan 250 deelnemers. En dat aantal gaat bereikt worden, zeker gezien het feit dat de organisatie heeft besloten de inschrijvingstermijn te verlengen naar zaterdag 7 juni om 13.00 uur. “Daarna is het gebeurd!”

Iedereen die zich al heeft ingeschreven voor de EK pool kreeg woensdagavond per e-mail de laatste ontwikkelingen rond de pool van de organisatie toegestuurd. Met daarin ook een kleine aankondiging dat we – de redactie van Salland Centraal speelt immers ook mee – komend weekeinde onze mail ook goed in de gaten moeten houden. Nu doen we dat altijd al wel, maar dit weekend letten we extra goed op. De organisatie van de EK pool komt dan namelijk met een extra vragenronde.

Café de Hoppe, van waaruit de pool wordt georganiseerd, is in ieder geval al helemaal klaar voor het komende oranjegekte, dat voor Nederland op maandag start met de wedstrijd tegen Italië. Iedereen die niet naar Zwitserland afreist kan om 18.00 uur bij de Hoppe terecht. Als opwarmertje wordt eerst Roemenië tegen Frankrijk uitgezonden, waarna we onze eigen jongens aan het werk kunnen zien.

Hetzelfde recept op vrijdag 13 juni voor de wedstrijd tegen Frankrijk. Nederland speelt dan pas om 20.45 uur, maar de Italianen en Roemenen kunnen de stemming er eerder al goed inbrengen. Tijdens die wedstrijd, uiteraard op groot scherm uitgezonden, organiseert de Hoppe een barbecue. De kosten hiervoor bedragen tien euro per persoon, je kunt je tot en met donderdag 12 juni opgeven bij het café. Op dinsdag 17 juni opent de Hoppe de deuren om 16.00 uur wanneer Nederland tegen Roemenië speelt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.