Home / archiefcentraal / inschrijfavonden voor autorodeo in heino

inschrijfavonden voor autorodeo in heino

Carnavalsvereniging de Sökkestoppers uit Heino houdt zondag 31 augustus weer haar autorodeo. Net als voorgaande jaren dient het terrein van de familie Hogeman als podium voor dit jaarlijkse spektakel.

De eerste gelegenheid voor deelnemers om zich in te schrijven is op woensdag 9 juli. Wie dan verhinderd is, krijgt op 11 augustus een nieuwe kans. Maar, de inschrijving vindt wel plaats volgens het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Beide inschrijfavonden vinden plaats bij Oortwijn Heino, telkens vanaf 19.30 uur. Bij de inschrijving moet dan ook kenbaar worden gemaakt of de deelnemer zijn auto wel of niet op het terrein wil achterlaten. Deze keuzevrijheid is in 2007 voor het eerst doorgevoerd en uit de evaluatie met de deelnemers is gebleken dat deze organisatorische wijziging in goede aarde is gevallen.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.