ineke van de vondervoort nog steeds aan kop

De twee bokalen in Broekland blijven op hun plek. Ook na de tweede speelronde van het EK gaat Ineke van de Vondervoort aan kop in het klassement van de pool. Door de goede uitslag van Oostenrijk tegen Kroatië en de juiste toto bij het treffen tussen Duitsland en Polen te voorspellen, behaalde Ineke maar liefst dertien punten. En dat vinden wij knap, want de redactie van Salland Centraal (Inter Redactionale) staat na vier potjes voetbal pas op twaalf punten.

Gait en Gerda Middelkamp, die allebei met een eigen inschrijving meespelen, hebben nog steeds het hek in de tuin. Net als acht andere deelnemers wisten zij tot nu toe slechts drie punten te behalen en daarmee zijn ze hekkensluiter van de EK pool. Beide voorspelden dat Kroatië wel even (0-3 en 1-3) van thuisland Oostenrijk zou winnen. Door een vroeg gegeven penalty van de Nederlandse arbiter Vink won Kroatië met 0-1 van Oostenrijk, de Duitsers versloegen buurland Polen met 2-0.

Ook op zondag was de voetbalpool hét onderwerp van gesprek in Broekland. Op het sportpark ontmoetten meerdere liefhebbers elkaar, en waar heb je het dan over… Juist ja, voetbal! Maar ook op straat blijken vele Broeklanders helemaal in de ban van het EK. De kans dat je iemand tegen het lijf loopt die níet meespeelt in de pool is dan ook niet zo groot. In totaal doen 231 mensen mee in de pool, waarmee de prijzenpot op 1.155 euro komt. Veertig procent daarvan is voor de uiteindelijke winnaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.