in de zomer van alles te doen in de scheg

Tijdens de zomervakantie is het goed vertoeven in Sport- en Recreatiecentrum De Scheg in Deventer. Het zwemparadijs is dagelijks open en er worden dan voor het hele gezin allerlei activiteiten georganiseerd. Daarnaast is het Speelparadijs tijdens de zomervakantie doordeweeks elke dag geopend.

Nieuw bij het Speelparadijs is de schaatsbaan. Verder is er bijvoorbeeld een airtrampoline, een buikschuifbaan en een aparte speelhoek voor kinderen tot vijf jaar. Het speelparadijs is van 30 juni tot en met 8 augustus van maandag tot en met vrijdag tussen 10.30 en 17.00 uur geopend.

Het zwemparadijs staat deze zomer in het teken van de waterkampioenschappen, zoals een glijbaanrace en schatduiken. Er zijn ook prijzen te winnen. Het zwemparadijs is van 30 juni tot en met 24 augustus van maandag tot en met vrijdag open tussen 10.00 en 21.30 uur. Op zaterdag en zondag is het zwemparadijs van 10.00 tot 16.30 uur geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.