Home / archiefcentraal / iedere week een stapel folders in de bosjes

iedere week een stapel folders in de bosjes

De bewoners van de Beukensingel, de Elzenlaan en de Kastanjelaan in Raalte hebben er zo langzamerhand wel een keer genoeg van. Praktisch wekelijks worden er in hun wijk vier complete stapels gesealde folders in de bosjes gedumpt. “Sinds enkele weken komen wij constant nieuwe stapels tegen bij het uilaten van onze hond”, zo stelt een bewoner van de Beukensingel en vaste bezoeker van onze site.

De gedumpte pakketten bevatten het standaardpakket reclame dat bewoners zonder ja-nee-sticker of nee-nee-sticker wekelijks in de brievenbus horen te krijgen. Vele bewoners in Raalte krijgen die folders dus al tijden niet meer. “Aan de Beukensingel wordt het spul overigens wel keurig bezorgd”, aldus de oplettende bewoner. “Maar misschien kunnen bewoners die de folder niet krijgen eens aan de bel trekken bij Netwerk VSP, de verspreider van deze pakketten.”

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen aan zet over zoekgebied Dalfserveld-West

DALFSEN – De gemeente Dalfsen heeft na uitgebreid onderzoek het agrarische gebied Dalfserveld-West aangewezen als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.