houtdorp ook dit jaar op park de olsterhof

Het houtdorp voor basisschoolleerlingen in Olst wordt ook dit jaar gehouden op Park de Olsterhof. De kinderen hebben daarover op school allemaal een informatiefolder mee naar huis gekregen. Wie zich voor 1 juli al opgeeft, krijgt een Olympyisch paspoort toegestuurd. Dat geldt als toegangsbewijs. Kinderen die zich niet opgeven of te laat zijn met opgeven, kunnen bij de ingang hun gegevens doorgeven en een paspoort laten maken.

Het houtdorp wordt dit jaar van dinsdag 5 tot en met donderdag 7 augustus gehouden en georganiseerd door Landstede Welzijn. Kinderen die mee willen doen kunnen zich het beste opgeven per e-mail op welzijnolstwijhe@landstede.nl. Landstede Welzijn is tevens nog op zoek naar vrijwilligers die wel mee willen helpen tijdens het houtdorp. Belangstellenden kunnen daarvoor bellen op telefoonnummer 0570-562529.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.