hoofdveld sv raalte half september klaar

Het onlangs ingezaaide hoofdveld van SV Raalte is volgens een woordvoerder van de gemeente Raalte pas half september speelklaar. Dat wil zeggen dat de geplaagde voetbalvereniging bij aanvang van de competitie niet over het hoofdveld kan beschikken.

Het tweede veld – dat iets langer geleden al opnieuw is ingezaaid – is daarentegen wel op tijd klaar voor de competitie, die zoals gebruikelijk in het eerste weekend van september van start gaat. Volgens de gemeentewoordvoerder zijn alle maatregelen in goed overleg met het bestuur van SV Raalte getroffen. Hoe de club het veldentekort in de beginfase van het nieuwe seizoen oplost is ons vooralsnog niet bekend. De kans is echter groot dat het tweede veld snel overbelast zal zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.