Home / archiefcentraal / hoera geen telefoontje de vlag kan uit

hoera geen telefoontje de vlag kan uit

Bij Leonie van Keulen in Heino is het vandaag feest. De vlag en tas gingen kort na het middaguur namelijk naar buiten, om aan te tonen dat er een geslaagde examenkandidaat woont. Tot 12.30 uur kon je gebeld worden voor slecht nieuws. Om 12.45 uur wist Leonie het dus zeker: De school is voorbij, de vlag kan uit.

Onze Man wilde van die vlag een foto maken, maar zag dat ze binnen al druk in de weer waren met bloemen en gebak. Direct maar even aangebeld en Leonie gevraagd of ze op de foto wilde. “Maar natuurlijk, zeg maar waar ik moet gaan staan.”

Zie ook: Carmel College trots op examenresultaten.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.