hoera geen telefoontje de vlag kan uit

Bij Leonie van Keulen in Heino is het vandaag feest. De vlag en tas gingen kort na het middaguur namelijk naar buiten, om aan te tonen dat er een geslaagde examenkandidaat woont. Tot 12.30 uur kon je gebeld worden voor slecht nieuws. Om 12.45 uur wist Leonie het dus zeker: De school is voorbij, de vlag kan uit.

Onze Man wilde van die vlag een foto maken, maar zag dat ze binnen al druk in de weer waren met bloemen en gebak. Direct maar even aangebeld en Leonie gevraagd of ze op de foto wilde. “Maar natuurlijk, zeg maar waar ik moet gaan staan.”

Zie ook: Carmel College trots op examenresultaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.